ΠΡΟΦΙΛ

Λίγα λόγια για μας.

Η TEOTHERM E.Π.Ε. είναι εταιρεία κατασκευής και μελέτης, που δραστηριοποιείται τα τελευταία 30 χρόνια στον χώρο των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, υδραυλικών, θέρμανσης, ψύξης, ηλιοθερμίας και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Ενημερωθείτε για εμάς

Παρέχουμε άψογα τις υπηρεσίες μας
ΣΤΟΧΟΙ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στόχος της εταιρείας μας, από την αρχή της ίδρυσης της, είναι η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη εξυπηρέτηση με κύριο γνώμονα την αξιοπιστία και την οικονομία. Για το σκοπό αυτό από το 2007 είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος εμπορικός συνεργάτης της ΕΠΑ Αττικής. Η πολυετή εμπειρία στο χώρο βασισμένη στην επιτυχημένη συνεργασία μηχανικών, έμπειρων τεχνικών και εξειδικευμένου προσωπικού έχει καταφέρει απόλυτα την άριστη συνεργασία με πελάτες και συνεργάτες, έχοντας στο ενεργητικό της αναρίθμητα έργα, τα οποία έχει ολοκληρώσει με τεράστια επιτυχία. Έχοντας ως γνώμονα την άριστη συνεργασία, την συνέπεια, την ασφάλεια και την κορυφαία ποιότητα, προσηλωμένοι πάντα στον πελάτη και τις απαιτήσεις του, παρέχουμε άριστη τεχνογνωσία, υψηλής ποιότητας υλικά, έμπειρους συνεργάτες και διαρκή υποστήριξη στους ανθρώπους – πελάτες που μας εμπιστεύονται. Για να γινόμαστε καλύτεροι είμαστε πάντα στην διαδικασία εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών μας με διαρκή ενημέρωση και αναζήτηση νεότερων και εξελιγμένων συστημάτων, ώστε να είμαστε σε θέση να προτείνουμε την βέλτιστη λύση μελέτης και εγκατάστασης με ασφαλής και οικονομικές προδιαγραφές.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το Ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί ένα από τα κυριότερα συστατικά της επιτυχημένης επαγγελματικής μας δραστηριότητας και προδιαγράφει την μελλοντική πορεία ανάπτυξης της εταιρείας μας. Αποτελείται από ικανούς, αποτελεσματικούς και παραγωγικούς συνεργάτες, διατηρώντας ομαδικό πνεύμα και προσανατολισμό στην ικανοποίηση του πελάτη με διαρκή βελτίωση και αφοσίωση στην υπεροχή. Αυτές οι αξίες αποτυπώνονται στη μέριμνα μας για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο εργασίας, την προστασία του περιβάλλοντος, την ηθική συμπεριφορά και τις ανθρώπινες σχέσεις που έχουν ως αποτέλεσμα και την προσωπική τους ικανοποίηση.

yellow-triangel sky-triangel

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Ποιοι είμαστε
Νικόλαος Κουφάκης
Νικόλαος Κουφάκης Ιδρυτής και κύριος μέτοχος
Παναγιώτης  Πιοτόπουλος
Παναγιώτης Πιοτόπουλος Γενικός Διευθυντής από1997
Γεώργιος Νακάκης
Γεώργιος Νακάκης Υπεύθυνος Λογιστηρίου
Γεώργιος Κουφάκης
Γεώργιος Κουφάκης Υπεύθυνος Αποθήκης από 1999

Συνεργάτες

Κορυφαίοι στο είδος τους
yellow-triangel sky-triangel